CHOICE Food
CHOICEfood tilbyder catering til både små og store begivenheder:
Fødselsdage, firmafester, receptioner, jubilæer, julefrokoster, sommergrill i haven, produktlanceringer, kundemøder, koncerter og meget meget mere.
KUNDE
SERVICE
For yderligere hjælp til cateringmenuer: Kontakt os på telefon 24213326 eller på mail info@choicefood.dk
BUFFET
Hos CHOICEfood hylder vi ærlig mad. Derfor har vi sammensat 2 forskellige buffeter, der består af friske og simple råvarer. Det har vi gjort, fordi vi mener, at du kan smage forskellen, og det samme kan dine gæster.
Vores ambition er at gøre det nemt for dig, så du kan holde dit fokus.
Så sørger vi for maden.
BUFFETMENU nr. 1
199 kr.
- Små lakseroulader med pikantflødeost, dild og citron
- Fennikel stegt med fennikelfrø og mandler
- Bøffelmozzarella med jomfruolivenolie, frisk chili, oliven og groft peber
- Marineret kyllingespyd
- Kalveculotte af fritgående kvæg
- Pastasalat med cherrytomater, peberfrugt og forårsløg, vendt i pesto
- Frisk sprød salat med avocado, ærter og saltristede mandler
- 2 slags hjemmelavet dressing
- Groft brød og smør
BUFFETMENU nr. 2
299 kr.
- Moderne rejecocktail med avocado, rødløg og citron
- Krebsehaler i citron-dild-creme
- Små krydrede oksekødsfrikadeller med tandoori-yoghurt
- Mørt kalvekød stegt med citron og frisk timian
- Unghanebryst med pecorino og salvie, omviklet med seranoskinke
- Salat af små kartofler vendt i dijoncreme
- Frisk sprød salat med bagte cherrytomater, frisk mozzarella og basilikum
- 2 slags hjemmelavet dressing
- Groft brød og smør
- Ostefad af 3 slags ost, vindruer, fersken-abrikos-relish og karamelliserede nødder
- Dessertkage med friske bær
BRUNCH
Dagens vigtigste måltid ligger om morgenen, siger mange kloge. Vi har sammensat en klassisk brunchbuffet, som er sund for både krop og sjæl.
BRUNCHMENU
149 kr.
- Små stegte brunchpølser
- Røget laks med hytteost og friske krydderurter
- Gratin med svampe og bacon
- Æg og bacon
- Drænet yoghurt med rabarberkompot
- Ostefad med chutney
- Frugtfad
- Hjemmebagt rugbrød og groft brød
RECEPTION
Vi vil gerne udfordre det almindelige. Derfor har vi skabt en spændende receptionsmenu – perfekt til jubilæum og reception eller bare som et let og lækkert måltid.
RECEPTION
Vi vil gerne udfordre det almindelige. Derfor har vi skabt en spændende receptionsmenu – perfekt til jubilæum og reception eller bare som et let og lækkert måltid.
RECEPTIONSMENU
199 kr.
- Kæmperejer marineret i ingefær og chili
- Fransk tærte (Quiche Lorraine)
- Spyd med kylling i soja og honning
- Feta i butterdej
- Spicy kalvekødsfrikadeller med tandoori
- Italiensk focacciabrød med pesto
- Håndskåret frisk frugt
- Minichokoladebrownie pyntet med friske bær

A LA CARTE
Lad os stå for festmenuen, så du har det mindre at tænke på.
A LA CARTE-MENU nr. 1
299 kr.
Forret
Forret 1
- Moderne rejecocktail med et udvalg af marinerede rejer, pil-selv-rejer, avocado, rødløg og citron
- Dertil hjemmebagt brød, dressing med friske krydderurter samt smør
Forret 2
- Røget hjortekølle på salatbund med æggestand, purløg og soltørrede tomater
- Dertil hjemmebagt brød, basilikumpesto samt smør
Hovedret
Hovedret 1
- Helstegt oksefilet med rosenpeber og røget Læsø-salt
- Rodfrugter bagt med citronskal og honning
- Spæde grøntsager vendt med frisk esdragon og trøffel
- Smørstegte kartofler med persille
- Svampesauce à la creme
- Frisk sprød salat med bagte cherrytomater, frisk mozzarella, basilikum og hjemmelavet dressing
- Groft brød og smør
Hovedret 2
- Jysk kronvildt stegt med pancetta og rosmarin
- Grillede peberfrugter og ristede svampe
- Bagt kartoffelmos med emmentaler
- Portobellosvamp fyldt med soltørrede tomater og skalotteløg
- Rødvinssauce med bacon og perleløg à la bourgogne
- Frisk sprød salat med avocado, ærter, saltristede mandler og hjemmelavet dressing
- Groft brød og smør
Dessert
Dessert 1
- Ostesortiment bestående af diverse italienske og spanske oste med vindruer, fersken-abrikos-relish og karamelliserede nødder
- Brød og kiks
Dessert 2
- Chokoladekage af belgisk chokolade, pyntet med friske bær
- Frisk frugt med vaniljecreme

A LA CARTE-MENU nr. 2
189 kr.
1. Små lakseroulader med pikantflødeost, dild og citron 2. Carpaccio på en bund af rucola, cherrytomater, revet parmesan og pesto 1. Dansk kalveculotte 2. Dansk svinemørbrad med svampe og hvidløg 1. Hjemmebagt æbletærte med kanel og vaniljecreme 2. Hasselnøddetærte på mazarinbund med creme fraiche og friske bærForret
FORRET:
Dertil hjemmebagt brød, dressing og smør
Dertil hjemmebagt brød, dressing og smørHovedret
HOVEDRET:
Lammekølle med hvidløg, rosmarin og timian
Små råstegte kartofler i honning og dijon
Flødekartofler med hvidløg
Svampesauce à la creme
Spidskålsalat med bønner, rødløg og tomat
Dagens friske grønne salat
Hjemmelavet dressing
Groft brød og smør
Amerikansk oksekød (smagsfyldt og mørt!)
Små råstegte kartofler vendt med pesto
Pastasalat med cherrytomater, peberfrugt og forårsløg, vendt i pesto
Rødvinssauce
Broccolisalat med rødløg, tomater og sprødstegt bacon
Dagens friske grønne salat
Hjemmelavet dressing
Groft brød og smør
Dessert
DESSERT:
BYG SELV
SAMMENSÆT SELV DIN MENU – VÆLG 3 RETTER:
BYG SELV-MENU
189 kr.
Forret
1a (80 kr.)
1b (80 kr.)
1c (45 kr.)
1d (45 kr.)
Hovedret
2a (200 kr.)
2b (200 kr.)
2c (130 kr.)
2d (130 kr.)
Dessert
3a (80 kr.)
3b (80 kr.)
3c (45 kr.)
3d (45 kr.)