CHOICE Food
CATERINGSERVICE

CHOICEfood tilbyder catering til både små og store begivenheder:
Fødselsdage, firmafester, receptioner, jubilæer, julefrokoster, sommergrill i haven, produktlanceringer, kundemøder, koncerter og meget meget mere.

BUFFET
MENU


Vælg mellem 2 lækre buffetmenuer.

BRUNCH
MENU


Se vores brunchmenu.

RECEPTION
MENU


Se vores receptionsmenu.

A LA CARTE
MENU


Vælg mellem 2 lækre à la carte-menuer.

BYG SELV
MENU


Bestem helt selv din egen menu.

KUNDE
SERVICE


For yderligere hjælp til cateringmenuer: Kontakt os på telefon 24213326 eller på mail info@choicefood.dk

BUFFET


Hos CHOICEfood hylder vi ærlig mad. Derfor har vi sammensat 2 forskellige buffeter, der består af friske og simple råvarer. Det har vi gjort, fordi vi mener, at du kan smage forskellen, og det samme kan dine gæster.
Vores ambition er at gøre det nemt for dig, så du kan holde dit fokus.
Så sørger vi for maden.

BUFFETMENU nr. 1

199 kr.

  • Små lakseroulader med pikantflødeost, dild og citron
  • Fennikel stegt med fennikelfrø og mandler
  • Bøffelmozzarella med jomfruolivenolie, frisk chili, oliven og groft peber
  • Marineret kyllingespyd
  • Kalveculotte af fritgående kvæg
  • Pastasalat med cherrytomater, peberfrugt og forårsløg, vendt i pesto
  • Frisk sprød salat med avocado, ærter og saltristede mandler
  • 2 slags hjemmelavet dressing
  • Groft brød og smør

BUFFETMENU nr. 2

299 kr.

  • Moderne rejecocktail med avocado, rødløg og citron
  • Krebsehaler i citron-dild-creme
  • Små krydrede oksekødsfrikadeller med tandoori-yoghurt
  • Mørt kalvekød stegt med citron og frisk timian
  • Unghanebryst med pecorino og salvie, omviklet med seranoskinke
  • Salat af små kartofler vendt i dijoncreme
  • Frisk sprød salat med bagte cherrytomater, frisk mozzarella og basilikum
  • 2 slags hjemmelavet dressing
  • Groft brød og smør
  • Ostefad af 3 slags ost, vindruer, fersken-abrikos-relish og karamelliserede nødder
  • Dessertkage med friske bær

BRUNCH


Dagens vigtigste måltid ligger om morgenen, siger mange kloge. Vi har sammensat en klassisk brunchbuffet, som er sund for både krop og sjæl.

 

BRUNCHMENU

149 kr.

  • Små stegte brunchpølser
  • Røget laks med hytteost og friske krydderurter
  • Gratin med svampe og bacon
  • Æg og bacon
  • Drænet yoghurt med rabarberkompot
  • Ostefad med chutney
  • Frugtfad
  • Hjemmebagt rugbrød og groft brød

RECEPTION


Vi vil gerne udfordre det almindelige. Derfor har vi skabt en spændende receptionsmenu – perfekt til jubilæum og reception eller bare som et let og lækkert måltid.

RECEPTION


Vi vil gerne udfordre det almindelige. Derfor har vi skabt en spændende receptionsmenu – perfekt til jubilæum og reception eller bare som et let og lækkert måltid.

RECEPTIONSMENU

199 kr.

  • Kæmperejer marineret i ingefær og chili
  • Fransk tærte (Quiche Lorraine)
  • Spyd med kylling i soja og honning
  • Feta i butterdej
  • Spicy kalvekødsfrikadeller med tandoori
  • Italiensk focacciabrød med pesto
  • Håndskåret frisk frugt
  • Minichokoladebrownie pyntet med friske bær

A LA CARTE


Lad os stå for festmenuen, så du har det mindre at tænke på.

A LA CARTE-MENU nr. 1

299 kr.

Forret

Forret 1

  • Moderne rejecocktail med et udvalg af marinerede rejer, pil-selv-rejer, avocado, rødløg og citron
  • Dertil hjemmebagt brød, dressing med friske krydderurter samt smør

 

Forret 2

  • Røget hjortekølle på salatbund med æggestand, purløg og soltørrede tomater
  • Dertil hjemmebagt brød, basilikumpesto samt smør

 

Hovedret

Hovedret 1

 

  • Helstegt oksefilet med rosenpeber og røget Læsø-salt
  • Rodfrugter bagt med citronskal og honning
  • Spæde grøntsager vendt med frisk esdragon og trøffel
  • Smørstegte kartofler med persille
  • Svampesauce à la creme
  • Frisk sprød salat med bagte cherrytomater, frisk mozzarella, basilikum og hjemmelavet dressing
  • Groft brød og smør

 

Hovedret 2

 

  • Jysk kronvildt stegt med pancetta og rosmarin
  • Grillede peberfrugter og ristede svampe
  • Bagt kartoffelmos med emmentaler
  • Portobellosvamp fyldt med soltørrede tomater og skalotteløg
  • Rødvinssauce med bacon og perleløg à la bourgogne
  • Frisk sprød salat med avocado, ærter, saltristede mandler og hjemmelavet dressing
  • Groft brød og smør

 

Dessert

Dessert 1

  • Ostesortiment bestående af diverse italienske og spanske oste med vindruer, fersken-abrikos-relish og karamelliserede nødder
  • Brød og kiks

 

Dessert 2

  • Chokoladekage af belgisk chokolade, pyntet med friske bær
  • Frisk frugt med vaniljecreme

 

A LA CARTE-MENU nr. 2

189 kr.

Forret

FORRET:

1. Små lakseroulader med pikantflødeost, dild og citron
Dertil hjemmebagt brød, dressing og smør

2. Carpaccio på en bund af rucola, cherrytomater, revet parmesan og pesto
Dertil hjemmebagt brød, dressing og smør

 

Hovedret

HOVEDRET:

1. Dansk kalveculotte
Lammekølle med hvidløg, rosmarin og timian
Små råstegte kartofler i honning og dijon
Flødekartofler med hvidløg
Svampesauce à la creme
Spidskålsalat med bønner, rødløg og tomat
Dagens friske grønne salat
Hjemmelavet dressing
Groft brød og smør

 

2. Dansk svinemørbrad med svampe og hvidløg
Amerikansk oksekød (smagsfyldt og mørt!)
Små råstegte kartofler vendt med pesto
Pastasalat med cherrytomater, peberfrugt og forårsløg, vendt i pesto
Rødvinssauce
Broccolisalat med rødløg, tomater og sprødstegt bacon
Dagens friske grønne salat
Hjemmelavet dressing
Groft brød og smør

 

 

Dessert

DESSERT:

1. Hjemmebagt æbletærte med kanel og vaniljecreme

2. Hasselnøddetærte på mazarinbund med creme fraiche og friske bær

BYG SELV


SAMMENSÆT SELV DIN MENU – VÆLG 3 RETTER:

BYG SELV-MENU

189 kr.

Forret

1a (80 kr.)

  • Moderne rejecocktail med et udvalg af marinerede rejer, pil-selv-rejer, avocado, rødløg og citron
  • Hjemmebagt brød, dressing med friske krydderurter samt smør

1b (80 kr.)

  • Røget hjortekølle på salatbund med æggestand, purløg og soltørrede tomater
  • Hjemmebagt brød, basilikumpesto samt smør

1c (45 kr.)

  • Små lakseroulader med pikant flødeost, dild og citron
  • Hjemmebagt brød, dressing og smør

1d (45 kr.)

  • Carpaccio på en bund af rucola, cherrytomater, revet parmesan og pesto
  • Hjemmebagt brød, dressing og smør

Hovedret

2a (200 kr.)

  • Helstegt oksefilet med rosenpeber og røget Læsø-salt
  • Rodfrugter bagt med citronskal og honning
  • Spæde grøntsager vendt med frisk esdragon og trøffel
  • Smørstegte kartofler med persille
  • Svampesauce à la creme
  • Frisk sprød salat med bagte cherrytomater, frisk mozzarella, basilikum og hjemmelavet dressing
  • Groft brød og smør

2b (200 kr.)

  • Jysk kronvildt stegt med pancetta og rosmarin
  • Grillede peberfrugter og ristede svampe
  • Bagt kartoffelmos med emmentaler
  • Portobellosvamp fyldt med soltørrede tomater og skalotteløg
  • Rødvinssauce med bacon og perleløg à la bourgogne.
  • Frisk sprød salat med avocado, ærter, saltristede mandler og hjemmelavet dressing
  • Groft brød og smør

2c (130 kr.)

  • Dansk kalveculotte
  • Lammekølle med hvidløg, rosmarin og timian
  • Små råstegte kartofler i honning og dijon
  • Flødekartofler med hvidløg
  • Svampesauce à la creme
  • Spidskålsalat med bønner, rødløg og tomater
  • Dagens friske grønne salat med hjemmelavet dressing
  • Groft brød og smør

2d (130 kr.)

  • Dansk svinemørbrad med svampe og hvidløg
  • Amerikansk oksekød (smagsfyldt og mørt!)
  • Små råstegte kartofler vendt med pesto
  • Pastasalat med cherrytomater, peberfrugt og forårsløg, vendt i pesto.
  • Rødvinssauce
  • Broccolisalat med rødløg, tomater og sprødstegt bacon
  • Dagens friske grønne salat med hjemmelavet dressing
  • Groft brød og smør

Dessert

3a (80 kr.)

      • Ostesortiment bestående af diverse italienske og spanske oste med vindruer, fersken-abrikos-relish og karamelliserede nødder
      • Brød og kiks

3b (80 kr.)

      • Chokoladekage af belgisk chokolade, pyntet med friske bær
      • Frisk frugt med vaniljecreme

3c (45 kr.)

      • Hjemmebagt æbletærte med kanel og vaniljecreme

3d (45 kr.)

      • Hasselnøddetærte på mazarinbund med creme fraiche og friske bær

BESTILLING & KUNDESERVICE

Bestilling

Du bestiller via vores kundeservice på telefon 24 21 33 26 eller via mail på info@choicefood.dk

Kundeservice

Husk, at vi altid gerne vil tale med dig om din bestilling og eventuelle tilpasninger. Kontakt os på  info@choicefood.dk eller på
24 21 33 26 (telefonen er åben mandag til fredag fra 10:00 til 16:00)