FIRMA

FROKOSTORDNING

Vi serverer firmafrokost for skolelæreren Lise og Rikke på reklamebureauet. Vi serverer firmafrokost for vegetaren, vognmanden og muslimen. Vi favner bredt, fordi vi ved, at frokost er meget mere end blot mad. En god firmafrokost er pausen i en travl hverdag. Og det er optankning af ny energi sammen med gode kolleger.

FROKOST
MENUER

EKSTRA
TILKØB

MAD MED
OMTANKE

EKSTRA TILKØB


Til jeres frokostmenu er der altid mulighed for yderligere tilkøb af:

 • Økologisk mælk, 1 liter – 12,00 DKK
 • Økologisk smør, 250 g – 18,00 DKK
 • Smørbrik (økologisk), 100 stk. à 10 g – 80,00 DKK
 • Hele stykker frugt – 3 kr. pr. stk.
 • Ekstra grøntsager/grønsagsfade – pris efter aftale
  (Alle priser er ekskl. moms)

Desuden kan der også bestilles:

 • Mødeanretninger, pr. kuvert
  Almen – 100,00 DKK
  Luksus – 150,00 DKK
 • Mødekage, pr. stk. – 8,00 DKK
 • Sandwiches på grov bolle, pr. stk. – 45,00 DKK
  (Alle priser er ekskl. moms)

Som frokostkunde giver vi dig ekstra fordele, når du handler privat:

  • 10% på et stort udvalg af vores cateringmenuer og en mulighed for at sammensætte din helt egen menu. Se vores cateringmenuer her >>.
  • Mulighed for at bestille kød fra vores anerkendte slagter til indkøbspriser – perfekt til hverdag, men også når du får gæster på besøg eller fx skal holde en herreaften. Kontakt os på info@choicefood.dk

MAD MED OMTANKE


Vores måde at gøre tingene på …

Vi ønsker at få et rigtigt godt samarbejde med dig som frokostkunde om lige netop jeres behov til en rigtig god firmafrokostordning. Derfor ser vi dig som vores fornemmeste samarbejdspartner og ønsker at være i dialog med dig om det udvalg og de muligheder, vi tilbyder jer.

Både flæskesteg og røget laks på menuen
Vi har en ambition om at gøre alle omkring frokostbordet tilfredse med den mad, vi serverer, og vi sigter derfor mod hver dag at tilbyde en bredde i vores menuer. Hvis vi vælger at servere en traditionel dansk ret som fx flæskesteg, sørger vi samtidig for også at have noget let og lækkert i form af fx lakserilette på menuen. Hvis vi vælger at servere noget lettere som dagens varme ret, så vil du også kunne finde fx den lune, lækre flæskesteg som pålæg på menuen. Således omfavner vi bredden og skaber en rigtig god madoplevelse for alle.

Vi tænker to timer frem
Når vi tilbereder maden til din frokost, er vi på forkant med situationen og tænker altid to timer frem i tiden. Alt skal stå frisk og lækkert ved frokosttid, og det kan for mange være lidt af en udfordring at komme i hus med den helt rigtige sprøde svær på flæskestegen og det ekstra gode bid i risen.

Ønsker I at bestille?
Sådan får I fat på os

Telefon: 24 21 33 26

Mail: info@choicefood.dk