Menu 1
DEN TRADITIONELLE JULEFROKOST
Karrysild med rødløg, capers og dild
Marineret sild med soltørrede tomater og basilikum
Lakserillette, varmrøget laks rørt med creme fr. & dijon
Hjemmelavede hønsesalat med kalkunchorizo og hvide asparges
Lun leverpostej med champignon og bacon
Sønderjyske kålpølser med sennep og hjemmesyltede rødbeder
Røget andebryst med tranebær og hasselnødder
Små frikadeller med hjemmelavet agurkesalat
Ris a la mande med kirsebærsauce
Groft brød og rugbrød
Smør & fedt
Mulighed for vegetar & veganske retter!
Pris 249 kr/pers. (min. 40 kuverter)
Friland ribbensteg med hjemmelavede rødkål
Fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Udvalg af sydeuropæiske oste med kiks, druer og hjemmelavede relish
Pris 30 kr/person pr. tilvalg